Systeembeheer

Als het goed is merkt u niet dat we er zijn

Voor de meeste ondernemers is het IT beheer niet hun favoriete bezigheid, tenzij dit natuurlijk (zoals bij ons) uw core-business is. Onze filosofie is dat wij ons werk beter doen naarmate u minder merkt van onze aanwezigheid. Uw systeem moet functioneren zodat u uw werkzaamheden zonder storkingen uit kunt voeren. Dat zien wij als onze hoofdtaak.

Overleg om tot de beste oplossing te komen

Hoewel we ons graag ‘onzichtbaar’ maken is het natuurlijk wel belangrijk om overleg te hebben over uw wensen. Vooral bij het opstarten van een samenwerking is het belangrijk dat we een goed beeld krijgen van uw werkzaamheden en processen zodat we mee kunnen denken over hoe uw IT omgeving het beste kan worden vormgegeven.

Monitoring op de achtergrond

Om uw omgeving zo soepel mogelijk te laten functioneren maken we voor verschillende zaken gebruik van centrale monitoring. Zo kunnen we middels speciale tools antivirusbescherming bij onze klanten centraal monitoren en aansturen. Hetzelfde geldt voor de backups die wij maken. Gaat er ergens iets fout dan krijgen wij een melding en is het probleem vaak herstelt zonder dat u daar zelf iets van merkt.

Neem contact op voor meer informatie

Systeembeheer is natuurlijk een heel breed begrip en de wensen zijn voor iedere onderneming verschillend. Door onze grote kennis van diverse systemen zijn we echter heel goed in staat uw specifieke wensen te vertalen in een voor uw onderneming optimale IT omgeving. Aarzelt u niet om contact op te nemen met onze specialisten voor een vrijblijvend adviesgesprek.