Sorry, het was een beetje stil bij ons, afgelopen weken zijn wij erg druk bezig geweest om onze klanten te helpen om vanuit huis te werken. 

We zijn heel trots op wat we met elkaar bereikt hebben de afgelopen tijd. Ook trots op sommige klanten die echt zwaar getroffen zijn door de lockdown. Fijn dat ze niet bij de pakken neer zijn gaan zitten en op zoek zijn gegaan naar oplossingen om elkaar te helpen. Natuurlijk hopen we dat iedereen weer zo snel mogelijk een normaal leven kan leven, maar tot die tijd (en daarna) staan wij klaar om zo veel mogelijk mensen te helpen om vanuit huis te kunnen werken. Voor onze klanten hebben wij standaard oplossingen met vpn mogelijkheden, remote werken, remote vergaderen etc. etc. 

Wij hebben bij onze klanten gratis voor de aankomende 3 maanden alle voip lijnen verdubbeld. Met onze voip oplossing kun je thuis gewoon bellen vanaf de zaak en ben je ook nog steeds bereikbaar.

Onze Office 365 klanten konden al met Microsoft Teams samen werken aan bestanden en gebruik maken van videoconferencing.

In verband met Corona biedt Microsoft de premium versie van Microsoft Teams nu zes maanden gratis aan. De proefperiode voor Teams was oorspronkelijk bedoeld voor ziekenhuizen, scholen en bedrijven in China, maar is nu wereldwijd gratis beschikbaar gemaakt.

Wil je gebruik maken van Teams om eenvoudig thuis te werken en om samen te werken met je collega’s? Meld je dan aan via deze link.

Stuur ons een bericht via helpdesk@halma.nl als je nog hulp nodig hebt met thuiswerken, of als we je op een andere manier kunnen hulpen.

Voor nu wees lief voor elkaar en help elkaar door deze ellende heen. Samen komen we er sterker uit.

Categories: Uncategorized

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *