Contactcenters

Bereikbaarheid en stabiliteit

Als een aspect van eminent belang is voor en callcenter dan is het de bereikbaarheid en stabiliteit van de netwerkverbindingen. Door onze brede kennis van netwerkbeheer kunnen wij hierover informeren en adviseren. Is een keuze eenmaal gemaakt dan kunnen wij het netwerk voor u aanleggen en het  beheer voeren over de aangelegde systemen zodra deze eenmaal operationeel zijn. Desgewenst kunnen we het netwerk remote monitoren om problemen te signaleren voordat ze de productiviteit negatief beïnvloeden.

Snelle wisseling medewerkers

Callcenter beschikken vaak over vrij grote aantallen medewerkers en een relatief hoog verloop. We hebben voor bestaande callcenter klanten een systeem ontwikkeld om in zeer hoog tempo werkstations op maat uit te leveren. Het werkstation wordt als het ware op maat geconfigueerd op basis van de de parameters die in de active directory aan een nieuwe medewerker zijn toegekend. Dit omvat ondermeer rechten op mappen en teams en de (medewerker gebonden) installatie van bepaalde software.

Kennis voip systemen en call-flow

Een essentiëel onderdeel van ieder call-center is natuurlijk het voip-systeem en de inrichting van de call-flow. Wij hebben ervaring met verschillende voip-systemen en adviseren graag bij de inrichting en implementatie van een zo efficiënt mogelijk call-flow.

ISO-certificering

In callcenters worden vaak gegevens van zeer diverse klanten verwerkt. Het mag duidelijk zijn dat (zeker in het licht van de AVG) een veilige opslag en verwerking van die data essentiëel is. We adviseren graag over een veilige inrichting van uw IT omgeving en kunnen ook zeer zeker assisteren wanneer een ISO-certificering moet worden verkregen en de vereisten daarvoor moeten worden vertaald naar uw IT omgeving.