Backup

De waarde van uw data

Steeds vaker is een groot deel van de waarde van een bedrijf vastgelegd in de data die in de cloudomgeving en op de computers van het bedrijf staat. Van klanteninformatie tot productspecificaties en van concurrentie-analyses tot leveranciersinformatie. Verlies van deze data is verlies van waarde. Wij helpen u graag om deze waarde te beschermen middels efficiënte, veilige en door ons gemonitorde backups.

Oplossingen voor grote bedrijven

Hoe die backup eruit moet zien verschilt natuurlijk per bedrijf. Voor grote bedrijven kunnen wij online backups van servers maken waarbij het zelfs mogelijk is de server vanaf de backup locatie als virtuele server te starten zodat u in geval van problemen met de originele server in no-time weer over uw systeem kunt beschikken. 

Oplossingen voor het MKB

Voor kleinere bedrijven is een NAS-server waarop de voornaamste documenten worden gebackupt vaak al een prima oplossing. We kijken graag samen met u naar uw specifieke wensen om tot een zo optimaal mogelijke en prijstechnisch gunstige backup-strategie voor uw bedrijf te komen.

Veiligheid voor alles

Ongeacht het formaat van de onderneming dient uw data veilig te zijn. Zo beschermen we uw data door gebruik te maken van speciale backup-accounts die als enige account rechten heeft op de backup locatie. Daarbij monitoren wij alle backups in ons beheer dagelijks waarbij we storingen of problemen herstellen en contact met u opnemen indien van u uit stappen nodig zijn om uw backups operationeel en veilig te houden.